Dallıağaç İlkokulu
DALLIAĞAÇ MAH. DALLIAĞAÇ KÜME EVLERİ ILKOKUL BLOK NO: 99/3 NUSAYBİN / MARDİN

VİZYON

Türk Eğitim Sisteminin amaçlarına uygun gelenek ve göreneklerini bilen nesiller yetiştirmektir. Ayrıca her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği okul olmaktır.

MİSYON

0atürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.

Tam Gün

Eğitim dili Türkçe olup seçmeli ingilizce derslerimz de mevcuttur

Servis Bilgisi

okulumuza özel servisler gidip gelmektedir. Ayrıca her gün sabah ilçeye akşam da ilçeden bir dolmuşumuz mevcuttur.

ile 90 km ilçe ye 40 km uzaklıkta

okulumuz mahalle merkezine birz uzaklıktadır.